Het team

Het Knoet Cycling Team is een groep van enthousiaste fietsfanaten die wekelijks er op uit trekken met de race of mountainbike. Hoofdkwartier is het welbekende café 'De Knoet' in Aarschot. Iedereen is welkom!


                   SHARE THE JOY OF CYCLING


Activiteiten 2016

Sluitingsrit

zondag 23 oktober 2016

Sluitingsrit

zondag 23 oktober 2016

De laatste jaren slagen we erin om het frittenverbruik de hoogte in te jagen, ongeacht we doorgedreven sporters zijn. Dit gebeurt ook maar op één dag, zondag 23 oktober. De sluitingsrit. Vanaf dan gaan we weer in wintermodus.

Algemene Vergadering Kct

vrijdag 18 november 2016

Algemene Vergadering Kct

vrijdag 18 november 2016

Een terugblik op 2016, een vooruitblik naar 2017 en nog zo veel maar. Alvorens we de winterperiode aanvatten, komen we nog gezellig keuvelen over de strafste koersprestaties tijdens de Algemene Vergadering. Info volgt.

Panne Beach Race

zondag 20 november 2016

Panne Beach Race

zondag 20 november 2016

Een vast Knoetevenement waar al menig weddenschap op gewonnen en verloren is, de Panne Beach Race. Dit jaar gaat deze wedstrijd door op zondag 20 november, start om 11u. Wie doet mee ? Stuur uw gegevens (naam-adres-geb.datum) naar eddy.colebunders@telenet.be of kct@knoet.be.

Kerstmarkt Dusseldorf

zaterdag 3 december 2016

Kerstmarkt Dusseldorf

zaterdag 3 december 2016

Op zaterdag 3 december organiseert het KnoetCyclingTeam ism Toptours een trip naar één van de zovele kerstmarken. De keuze is dit jaar gevallen op Dusseldorf. Meer info volgt. 

Kort nieuws

AATT ELI IWENS

Zaterdag 8 oktober nam Eli Iwens (AATT) deel aan de prestigieuze Ironman van Hawaii. Hij behaalde een mooie zilveren plak in de leeftijdscatergorie 75-79. Een dikke proficiat !


HELMEN 'DOTOUT'

Plannen voor de aankoop van een nieuwe helm ? We kunnen u hierbij helpen. Op de algemene vergadering stellen we een nieuwe helm voor van het merk 'Dotout', gepersonaliseerd met het Kn'O'etlogo. Meer info volgt via de nieuwsbrief.

ALGEMENE VERGADERING

Vrijdag 18 november mag je in je agenda vastpinnen. Één maal per jaar wordt er samengekomen zonder de fiets. Een samenvatting van het voorbije jaar, de plannen voor het nieuwe jaar, alles komt aan bod tijdens de Algemene Vergadering.

CONCERTEN KNOET

Knoetleden kunnen gratis meegenieten van het ruime aanbod aan concerten die doorgaan in de Loods en/of het Loodscafé. Voor het volledige programma kijk je best op www.knoet.be

PLANNING 2016

23 oktober : Sluitingsrit

18 november : Alg. Vergadering

20 november : Panne Beach Endurance

03 december : Kerstmarkt

 

 

 

NIEUWE LEDEN

Nieuwe leden die interesse hebben om bij het KnoetCyclingTeam te komen fietsen, mogen contact opnemen met Geert (knoet@knoet.be) voor info omtrent lidgeld en het bestellen van kledij.

#follow #us #on #social #media

                  

 

 

Shop

Vermarc is de kledingleverancier
van onze fietskledij en accessoires.


                 
                    
ENTER SHOP

Instagram
Kalender

De weekritten op dinsdag en donderdag zijn gestopt. We rijden nu enkel op woensdagavond, 18u30@Knoet. Verlichting een must, fluovestje aan te raden !

GPSies - winter avondrit