Het team

Het Knoet Cycling Team is een groep van enthousiaste fietsfanaten die wekelijks er op uit trekken met de race of mountainbike.
Hoofdkwartier is het welbekende café 'De Knoet' in Aarschot. Iedereen is welkom!
       


Activiteiten 2017

MTB rit voor KCT-leden

zondag 22 januari 2017

MTB rit voor KCT-leden

zondag 22 januari 2017

Op zondag 22 januari, 9u@Knoet, proberen we het nog een keer in het veld. Dan gaat de MTB rit door, georganiseerd voor het Kct|Aatt. Degene die voor de afgelaste rit van 8 januari ingeschreven waren, zijn dit nog steeds. Je kan je ook nog inschrijven tot 20/01 in Knoet, 10€ incl. bevoorrading, afspuitstand en een origineel parcours.

Openingsrit

zondag 19 maart 2017

Openingsrit

zondag 19 maart 2017

Op zondag 19 maart gaat het Knoet wegseizoen 'officieel' van start. Om 8u30 worden jullie (Kct|Aatt) verwacht aan de Knoet voor de OPENINGSRIT. Info volgt

Kort nieuws

CALPE 2017

Ook in 2017 plannen we een fietsstage in het zonnige Calpe (Spanje), in samenwerking met Vuelta Turistica. De data zijn reeds gekend, nl. van 22/04 tot 29/04. Wil je er graag bij zijn, haast je, want de vliegtickets worden kortelings geboekt. Info via kctcalpe2017@telenet.beHELMEN 'DOTOUT'

In 2017 rijden een heel deel Kct-ers met de helmen van het nieuwe italiaanse merk DOTOUT. Zoals vermeld op de algemene vergadering zal de hardtop gepersonaliseerd worden met het Knoetlogo. De levering wordt verwacht vóór de openingsrit. We houden jullie hiervan op de hoogte.

NACHTRIT MTB

Woensdag 4 januari '17 werd er, in samenwerking met mtb Team Langdorp en Fietsfabriek;be, een mountainbike avondrit georganiseerd, vertrekkend vanuit de Knoet. De eerste editie was een succes. De deelnemers werden achteraf verrast met pannenkoeken en een paar gratis consumpties (met dank aan Fietsfabriek.be). Wordt vervolgd.

CONCERTEN KNOET

Knoetleden kunnen gratis meegenieten van het ruime aanbod aan concerten die doorgaan in de Loods en/of het Loodscafé. Voor het volledige programma kijk je best op www.knoet.be

PLANNING 2017

22 januari '17 : MTB voor Knoetleden

19 maart '17 : Openingsrit KCT

09-11 juni'17 : Moezelweekend

25 augustus : Tooghangerskoers

 

 

 

 

 

NIEUWE LEDEN

Nieuwe leden die interesse hebben om bij het KnoetCyclingTeam te komen fietsen, mogen contact opnemen met Geert (knoet@knoet.be) voor info omtrent lidgeld en het bestellen van kledij.

#follow #us #on #social #media

                  

 

 

Shop

Vermarc is de kledingleverancier
van onze fietskledij en accessoires.


                 
                    
ENTER SHOP