Het team

Het Knoet Cycling Team is een groep van enthousiaste fietsfanaten die wekelijks er op uit trekken met de race of mountainbike. Hoofdkwartier is het welbekende café 'De Knoet' in Aarschot. Iedereen is welkom!


Activiteiten 2015

Kerstmarkt Rotterdam

zaterdag 5 december 2015

Kerstmarkt Rotterdam

zaterdag 5 december 2015

Nieuw in het Knoetprogramma is een Kerst-bustrip naar Rotterdam. Toptours brengt ons op zaterdag 5 december naar deze wereldstad, waar menig Knoet-er en familie kan shoppen in Kerstsfeer. Inschrijven kan in Knoet (16€/pers). Vertrekken doen we eveneens aan Knoet om 8u, retour voorzien rond 20u.

Optredens in Knoet

donderdag 31 december 2015

Optredens in Knoet

donderdag 31 december 2015

Gratis voor Knoetleden. Een uitgebreid gamma aan concerten voor het luisterend oor. Meer info kan je vinden op de site van de knoet : 

www.knoet.be

read more ...

Oud op Nieuw Knoet

donderdag 31 december 2015

Oud op Nieuw Knoet

donderdag 31 december 2015

Donderdag 31 december vieren we de overgang naar het nieuwe jaar. Net als de voorbije jaren presenteren we een formule waarin feestmaal en dranken zijn inbegrepen.De kostprijs bedraagt €80 per persoon. Alle dranken zijn inbegrepen met uitzondering van Champagne en sterke drank (sterke dranken aan halve prijs). Inschrijven kan in de Knoet. Info www.knoet.be

Kort nieuws

HULDIGING

Eric Vluymans en Kathleen Sterckx werden tijdens de algemene vergadering gehuldigd als winnaars tooghangerskoers 2015.

CALPE

Gezien het succes van afgelopen jaar organiseren wij opnieuw een trainingsstage met Vuelta-Turistica in het zonnige Calpé en dit tussen zaterdag 16 april en zaterdag 23 april 2016. Info via kctcalpe2016@telenet.be

AQUA ZERO KLEDIJ

De Aqua Zero kledij van Vermarc kan enkel via FIETSFABRIEK.BE besteld worden. Neem contact op met Wim Deroover vóór einde November om je bestelling door te geven - info@fietsfabriek.be

EHBO INFO

Op dinsdagavond 16 februari plannen we, ism het AATT, een infoavond omtrent EHBO, specifiek in functie van het fietsen. Via de nieuwsbrief zullen jullie hiervan op de hoogte gehouden worden.

NIEUWSBRIEF

Wens je op de hoogte gehouden te worden omtrent nieuwtje, activiteiten en zoveel meer van het KnoetCyclingTeam, stuur een mail naar kct@knoet.be met vermelding "inschrijving nieuwsbrief"

NIEUWE LEDEN

Nieuwe leden die interesse hebben om bij het KnoetCyclingTeam te komen fietsen, mogen contact opnemen met Geert (knoet@knoet.be) voor info omtrent lidgeld en het bestellen van kledij.

#follow #us #on #social #media

                  

 

 

Shop

Vermarc is de kledingleverancier
van onze fietskledij en accessoires.


                 
                    
ENTER SHOP