Het team

Het Knoet Cycling Team is een groep van enthousiaste fietsfanaten die wekelijks er op uit trekken met de race of mountainbike. Hoofdkwartier is het welbekende café 'De Knoet' in Aarschot. Iedereen is welkom!


                   SHARE THE JOY OF CYCLING


Activiteiten 2016

Zeeland

zondag 11 september 2016

Zeeland

zondag 11 september 2016

Bob, Joop en Pieter, onze Nederlandse delegatie van het KCT verwachten ons op zondag 11 september in Zeeland voor hun begeleide tocht door de prachtige polders van Zeeland. Inschrijven kan binnenkort in Knoet. Het mosselsouper mag naderhand niet ontbreken. 
http://www.uitspanningoranjezon.nl/

Sluitingsrit

zondag 23 oktober 2016

Sluitingsrit

zondag 23 oktober 2016

De laatste jaren slagen we erin om het frittenverbruik de hoogte in te jagen, ongeacht we doorgedreven sporters zijn. Dit gebeurt ook maar op één dag, zondag 23 oktober. De sluitingsrit. Vanaf dan gaan we weer in wintermodus.

Algemene Vergadering Kct

vrijdag 18 november 2016

Algemene Vergadering Kct

vrijdag 18 november 2016

Een terugblik op 2016, een vooruitblik naar 2017 en nog zo veel maar. Alvorens we de winterperiode aanvatten, komen we nog gezellig keuvelen over de strafste koersprestaties tijdens de Algemene Vergadering. Info volgt.

Panne Beach Race

zondag 20 november 2016

Panne Beach Race

zondag 20 november 2016

Een vast Knoetevenement waar al menig weddenschap op gewonnen en verloren is, de Panne Beach Race. Dit jaar gaat deze wedstrijd door op zondag 20 november, start om 10u30. Wie doet mee ? Stuur uw gegevens (naam-adres-geb.datum) naar eddy.colebunders@telenet.be of kct@knoet.be.

Kort nieuws

SLUITINGSRIT

Zondag 23 oktober hangen we onze fiets voor even aan de haak. Sommige stappen over op de mtb, andere nemen hun welverdiende rust. Maar voor we aan onze winterslaap beginnen, eindigen we het seizoen 2016 in schoonheid met de sluitingsrit, gevolgd door fritten|stoofvlees

TOOGHANGERSKOERS

De strijd is gestreden, de winnaars zijn gekend, Stijn Ennekens was een selecte kopgroep te snel af in de laatste ronde en Bie Fransen was de sterkste dame tijdens de Tooghangerskoers editie 2016

ALGEMENE VERGADERING

Vrijdag 18 november mag je in je agenda vastpinnen. Één maal per jaar wordt er samengekomen zonder de fiets. Een samenvatting van het voorbije jaar, de plannen voor het nieuwe jaar, alles komt aan bod tijdens de Algemene Vergadering.


CONCERTEN KNOET

Knoetleden kunnen gratis meegenieten van het ruime aanbod aan concerten die doorgaan in de Loods en/of het Loodscafé. Voor het volledige programma kijk je best op www.knoet.be

PLANNING 2016

11 september : Zeeland

23 oktober : Sluitingsrit

18 november : Alg. Vergadering

20 november : Panne Beach Endurance

03 december : Kerstmarkt

 

 


NIEUWE LEDEN

Nieuwe leden die interesse hebben om bij het KnoetCyclingTeam te komen fietsen, mogen contact opnemen met Geert (knoet@knoet.be) voor info omtrent lidgeld en het bestellen van kledij.

#follow #us #on #social #media

                  

 

 

Shop

Vermarc is de kledingleverancier
van onze fietskledij en accessoires.


                 
                    
ENTER SHOP

Instagram
Kalender
We vertrekken in één groep, A en B samen.
GPSies - Kct Damske's Zoutleeuw.
We vertrekken in één groep, B en C samen. Op een vast punt onderweg zal er voor degene die willen, gesplitst worden. Info volgt...

KCT A|B parcours - UPDATE 19/05 : GPSies - Kct avondrit April 2016

KCT C parcours - UPDATE 07/06 : GPSies - KCT C WEEKRIT 070616