Het team

Het Knoet Cycling Team is een groep van enthousiaste fietsfanaten die wekelijks er op uit trekken met de race of mountainbike. Hoofdkwartier is het welbekende café 'De Knoet' in Aarschot. Iedereen is welkom!


                   SHARE THE JOY OF CYCLING


Activiteiten 2015

EHBO Infoavond

dinsdag 16 februari 2016

EHBO Infoavond

dinsdag 16 februari 2016

EHBO cursus, georganiseerd door het Kct, die volgende punten omvat: schaafwonden, breuken en ontwrichtingen. Gastspreker: Lars Smout (verpleegkundige spoedgevallen dienst UZ Leuven).
Datum : dinsdag 16 februari - 19u Plaats : Knoet|Loods. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via kct@knoet.be.  Deelname is gratis. Max. aantal deelnemers : 40

Cyclocross Rillaar

zondag 21 februari 2016

Cyclocross Rillaar

zondag 21 februari 2016

Op zondag 21 februari wordt voor de 3de maal een cyclocross georganiseerd in onze regio ism Bert Mellaerts en Demer Dijle Young Cycling Talent. Technische Knoeters kunnen eveneens hun kans wagen en hieraan deelnemen. 

MTB Huldenberg

zondag 6 maart 2016

MTB Huldenberg

zondag 6 maart 2016

25ste editie van de MTB mountainbike tocht in Huldenberg. Een mooie afsluiter van het winter mountainbike seizoen.

Openingsrit

zondag 20 maart 2016

Openingsrit

zondag 20 maart 2016

Zondag 20 maart mag alvast in de agenda geplaatst worden met als onderwerp " Openingsrit Kct". Vele zijn, al dan niet stiekem, bezig aan hun voorbereiding voor deze eerste officiële opener van het Knoet wegseizoen.  Meer info volgt later.

Kort nieuws

Kct 3-daagse

Om organisatorische redenen werd er een 'voorlopige' inschrijvingsstop ingelast voor de 3-daagse naar Barvaux. We houden jullie verder op de hoogte omtrent de planning en nodigen jullie kortelings uit voor een infovergadering.

24u van Zolder

Zaterdag 11 en zondag 12 juni gaat de 24u van Zolder door. Het Kct/Aatt is hier ook vertegenwoordigd met diverse groepen van 4 tot 8 personen. Heb je interesse om hieraan deel te nemen, mail ons !

MOUNTAINBIKE CHALLENGE KNOKKE HEIST

Zondag 28 februari start de 18de editie van deze strandrace. Heb je zin om nog één keer in het zand te bijten, schrijf u in via www.mountainbikebeachchallenge.be.
Maak je er graag een lang weekend aan Zee van, informeer u bij Kurt Geysels.

CONCERTEN KNOET

Knoetleden kunnen gratis meegenieten van het ruime aanbod aan concerten die doorgaan in de Loods en/of het Loodscafé. Voor het volledige programma kijk je best op www.knoet.be

PLANNING 2016

20 maart : Openingsrit

16-23 april : Stage Calpe

3-5 juni : Ardennenweekend

11-12 juni : 24u Zolder

17 juli : Triathlon AATT

26 augustus : Tooghangerskoers

NIEUWE LEDEN

Nieuwe leden die interesse hebben om bij het KnoetCyclingTeam te komen fietsen, mogen contact opnemen met Geert (knoet@knoet.be) voor info omtrent lidgeld en het bestellen van kledij.

#follow #us #on #social #media

                  

 

 

Shop

Vermarc is de kledingleverancier
van onze fietskledij en accessoires.


                 
                    
ENTER SHOP

Instagram
Kalender
Vertrek om 9u@Knoet met koersfiets.
Vertrek 9u30 met mountainbike. (parcours ook toegankelijk voor koersfiets mits aangepast tempo)
Vertrek om 9u@Knoet