Het team

Het Knoet Cycling Team is een groep enthousiaste fietsfanaten die wekelijks er op uit trekken met de race of mountainbike. Elke zondag om 8u30 vertrekken we in verschillende groepen aan een verschillend tempo voor een rit van 80 tot 125 km. Op dinsdag- en donderdagavond wordt er eveneens gefietst. 2 Groepen starten om 18u30 aan een aangepast tempo voor een rit van 60-70 km. 

Hoofdkwartier is het welbekende café 'De Knoet' in Aarschot. Iedereen is welkom !       
Activiteiten 2017

Triathlon 2017

zondag 16 juli 2017

Triathlon 2017

zondag 16 juli 2017

Zondag 16 juli is het traditiegetrouw een triathlondag in en rond Aarschot. Het Aarschots Triathlon Team organiseert dan zijn 21ste editie van de plastriathlon. Help je graag een handje mee, hetzij als seingever, hetzij als hulp bij opbouw en of in de wisselzone, laat het ons weten via kct@knoet.be.

Jim Theys Classic (rit Namen

dinsdag 25 juli 2017

Jim Theys Classic (rit Namen

dinsdag 25 juli 2017

Een jaarlijks wederkerend evenement, de Jim Theys Classic, gaat dit jaar door op dinsdag 25 juli. Info volgt

Rit van/naar Zee

dinsdag 15 augustus 2017

Rit van/naar Zee

dinsdag 15 augustus 2017

Traditiegetrouw wordt er op 15 augustus een fietstocht georganiseerd richting de Zee. Vorig jaar hadden we een concept omgedraaid en was het een fietstocht van Oostende tot Aarschot. Wat het dit jaar wordt, volgt later.

Zeeland

zondag 3 september 2017

Zeeland

zondag 3 september 2017

Op zondag 3 September gaan we een bezoekje brengen bij onze Nederlandse Kct collega's, Bob, Pieter en Joop, gecombineerd met een fietsritje en daaraan gekoppeld een mosselsouper. Wandelaars kunnen eveneens mee. Info volgt.

Kort nieuws

SEINGEVERS GEVRAAGD

Elk jaar helpen we enkel collega's organisatoren met hun wieler- en/of triathlonwedstrijd. Voor volgende data zijn we op zoek naar vrijwilligers : Zondag 16 juli - Triathlon Aarschot.   Zondag 30 juli - Ronde Vlaams Brabant.   Zaterdag 5 augustus - Dwars door het Hageland. Info via : kct@knoet.be

 

 

STAGE CALPE

Na weer een perfecte voorjaarsstage afgelopen week met Vuelta Turistica in Calpe (Costa Blanca) hebben we besloten om van 11/10 tot en met 18/10 een najaarsstage in te lassen in dezelfde regio. We zijn al met een groepje die de winter sterk willen induiken! Heb je interesse om mee te gaan, laat dan tegen 7/5/2017 ten laatste iets weten aan kct@knoet.be.

WEEKRITTEN

Vanaf dinsdag 4 april starten de weekritten om 18u30@Knoet. We starten in 2 groepen, enerzijds het KCT A|B, zij rijden EN op dinsdag EN op donderdag en anderzijds het KCT C, zij rijden enkel onder begeleiding op dinsdag. Beide groepen rijden aan een verschillend tempo. We raden aan om de eerste paar weken uw verlichting te installeren op de fiets.

CONCERTEN KNOET

Knoetleden kunnen gratis meegenieten van het ruime aanbod aan concerten die doorgaan in de Loods en/of het Loodscafé. Voor het volledige programma kijk je best op www.knoet.be

PLANNING 2017

09-11 juni'17 : Moezelweekend

16 juli'17 : Triathlon Aarschot

25 juli'17 : Rit naar Namen

15 augustus '17 : Rit Oostende|Aarschot

25 augustus '17 : Tooghangerskoers

03 september '17 : Zeeland

 

 

 

 

 

NIEUWE LEDEN

Nieuwe leden die interesse hebben om bij het KnoetCyclingTeam te komen fietsen, mogen contact opnemen met Geert (knoet@knoet.be) voor info omtrent lidgeld en het bestellen van kledij.

#follow #us #on #social #media

                  

 

 

Shop

Vermarc is de kledingleverancier
van onze fietskledij en accessoires.


                 
                    
ENTER SHOP