Het team

Het Knoet Cycling Team is een groep van enthousiaste fietsfanaten die wekelijks er op uit trekken met de race of mountainbike. Hoofdkwartier is het welbekende café 'De Knoet' in Aarschot. Iedereen is welkom!


                   SHARE THE JOY OF CYCLING


Activiteiten 2016

Bert Heremans memorial

maandag 1 augustus 2016

Bert Heremans memorial

maandag 1 augustus 2016

Jaarlijks herdenken we het verlies van onze Kct collega Bert Heremans tijdens zijn memorial koers in Baal. Deze gaat door op maandag 1 augustus vanaf 17u30 (cat C/D/E) en 19u (Cat A/B). 
Knoeters die een handje willen helpen als seingever mogen zich ook opgeven. Info via kct@knoet.be

Frank Deruytter

zaterdag 13 augustus 2016

Frank Deruytter

zaterdag 13 augustus 2016

Een aanrader : Dit keer komt hij naar De Knoet met de Frank Deruytter P Funk Posse, en zij brengen P-Funk, Groove, Hip Hop en aanverwanten. Frank Deruytter omringt zich in deze Posse met een keure aan topmuzikanten.

Rit Oostende-Aarschot

maandag 15 augustus 2016

Rit Oostende-Aarschot

maandag 15 augustus 2016

Dit jaar wijzigen we het concept. De Toptoursbus brengt ons vanuit Aarschot naar Oostende. Vertrek aan Knoet om 7u. Kostprijs bus 10€ voor Knoetleden.  Inschrijven kan binnenkort in Knoet. Er wordt onderweg een lunchstop voorzien. MININUM aantal deelnemers : 20p. Meer info volgt...

Tooghangerskoers

vrijdag 26 augustus 2016

Tooghangerskoers

vrijdag 26 augustus 2016

Wie is er sterk genoeg om dit jaar, op VRIJDAG 26 AUGUSTUS, Eric van zijn derde zege te houden ? 
Na 2 inschrijvingsdagen was de limiet van 55 deelnemers al bereikt voor deze editie 2016 van de Tooghangerskoers. 

Kort nieuws

RIT NAAR ZEE

Door de slechte weersomstandigheden, is de rit naar Zee van de vorige jaren niet kunnen doorgaan. Dit jaar proberen we het opnieuw op maandag 15 augustus. Meer info volgt de komende dagen.


Tooghangerskoers

Vrijdag 26 augustus  is het koers in Aarschot. 55 Knoeters zullen weerom strijden voor een plekje in de "Hall of fame" als Knoetkoerswinnaar. Na 3 dagen waren de inschrijving VOLZET. We kunnen weer uitkijken naar een mooie strijd !!!

Seingeveropdrachten

Jaarlijks worden we gevraagd om tijdens diverse wieler- en/of triathlonwedstrijden, een handje toe te steken als seingever. 17/07 - Triathlon Aarschot  |  27/07 - Ronde Vlaams Brabant  | 05/08 - Dwars door het Hageland

CONCERTEN KNOET

Knoetleden kunnen gratis meegenieten van het ruime aanbod aan concerten die doorgaan in de Loods en/of het Loodscafé. Voor het volledige programma kijk je best op www.knoet.be

PLANNING 2016

26 juli : Rit naar Namen

15 augustus : Rit naar Zee

26 augustus : Tooghangerskoers

11 september : Zeeland

20 november : Panne Beach Endurance

 


NIEUWE LEDEN

Nieuwe leden die interesse hebben om bij het KnoetCyclingTeam te komen fietsen, mogen contact opnemen met Geert (knoet@knoet.be) voor info omtrent lidgeld en het bestellen van kledij.

#follow #us #on #social #media

                  

 

 

Shop

Vermarc is de kledingleverancier
van onze fietskledij en accessoires.


                 
                    
ENTER SHOP